tag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post315816117462458435..comments2024-03-13T11:51:13.726+01:00Comments on y tan flamenca!: solomillo de cerdo a la sal - salt-roasted pork tenderlointeresa - Ytanflamenca!http://www.blogger.com/profile/12696437733450286208noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post-32317602176500733932012-10-29T20:06:45.641+01:002012-10-29T20:06:45.641+01:00Uuuuaauuuu, Montse!!! Quina pinta que fa la salsa ...Uuuuaauuuu, Montse!!! Quina pinta que fa la salsa que ens proposes. La provare segur ben aviat. Mil gracies per compartir-la aquiteresa - Ytanflamenca!https://www.blogger.com/profile/12696437733450286208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post-450393554382343522012-10-29T17:58:17.057+01:002012-10-29T17:58:17.057+01:00Us proposo una salsa de poma
1 Poma golden gran o...Us proposo una salsa de poma <br />1 Poma golden gran o 2 mitjanes<br />1 cullerada de mantega<br />200 dl.Crema de llet<br />canela en pols<br />Sal i pebre al gust<br />Daurar la poma tallada a trossos, espolvorejar-la amb canela, sal i pebre al gust. Despres afegir la crema de llet i deixar coure uns 5 min. Finalment, passeu-la pel passapurés o el minipimer. Com vulgueu.<br />Es molt mes gustosa per la carn que<br /> la compota.<br />Desitjo que us agradi!!Montsenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post-12763818195920127142012-10-27T20:19:37.660+02:002012-10-27T20:19:37.660+02:00Queda molt tendre i melos... La qüestió és no pass...Queda molt tendre i melos... La qüestió és no passar-se de minuts!!teresa - Ytanflamenca!https://www.blogger.com/profile/12696437733450286208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post-43723281563973689462012-10-27T19:18:44.181+02:002012-10-27T19:18:44.181+02:00Provarè aquesta recepte aveure si hi ha mes sort, ...Provarè aquesta recepte aveure si hi ha mes sort, perque sempre que he fet el "solomillo" de pork m'ha quedat dur i estellòsCiranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post-63395833128121231242012-10-27T17:27:34.196+02:002012-10-27T17:27:34.196+02:00Se rompe (con cuidado de no quemarte) en caliente....Se rompe (con cuidado de no quemarte) en caliente. De lo contrario el solomillo llegaria frio a la mesa. Gracias por tu visita.teresa - Ytanflamenca!https://www.blogger.com/profile/12696437733450286208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-688629252518635294.post-81460229178032701432012-10-26T11:53:32.211+02:002012-10-26T11:53:32.211+02:001 pregunta: se rompe la cascara de sal en frío o e...1 pregunta: se rompe la cascara de sal en frío o en caliente?? GraciasAnonymousnoreply@blogger.com